Trgovina z repromaterialom

V KZ Selnica ob Dravi imamo trgovino v Spodnji Selnici in v Kamnici. Tako pokrivamo območje Dravske doline, Gaja, Bresternice, Kamnice, Maribora s širšo okolico. V trgovini ustvarimo dobro tretjino vseh prihodkov zadruge.

Ponudba

Nudimo pester izbor repromateriala za kmetijstvo: semena, sadike, mineralna in organska gnojila za konvencionalno in ekološko pridelavo, fitofarmacevtska sredstva, zemlje, zastirke, šote krmila, žita, orodja, gradbeni material... Skratka vse kar naši kupci, kmetje, sadjarji, obrtniki, vrtičkarji potrebujejo za vrt, dom in dejavnost.

V trgovini imamo specializirano prodajo sredstev za varstvo rastlin s strokovnim svetovanjem.

Ponudbo smo popestrili z razširitvijo prodajnega prostora, ki je namenjen lokalnim pridelkom in izdelkom nekaterih zadrug in kmetij iz cele Slovenije, ter produkti Ljubljanskih mlekarn.

Ponosni smo, da lahko promoviramo in prodajamo odlična vina in penine naših štajerskih vinarjev kot so: Jarc, Hlade, Mukenauer in drugih.

Pri nas lahko kupite vina v rinfuzi iz kleti Goriških brd, kot so: Cabernet sauvignon, Prvin (zvrst Refoška, Merlota in Caberneta), Rebula, Chardone in Cviček iz KZ Metlika.